mistrovské utkání OP - SK Pavlíkov - Sokol Srbeč - 6:0 (3:0)

08.04.2013 20:01

 

Branky: Gebhart 4; Nágl; Brož

 

Sestava: Melč – Beránek Brož Černý Grech – Nágl Vyskočil Škrlant Bureš Vávra – Gebhart

Střídání: 60. Čech Št. za Vávru; 70. Peschek za Beránka; 75. Zavadil za Grecha

 

První jarní utkání jsme zvládli na výbornou, ale není dobré podléhat předčasné euforii, protože naše opravdové schopnosti prověří v příštích zápasech těžší soupeři. I proto, že Srbeč nastoupila k utkání o deseti hráčích. Od počátku nebylo pochyb, kdo je na hřišti lepším týmem a soupeř se prakticky celý zápas nedostal do vyložené šance. Naopak, my jsme po rozpačitém úvodu už v 10. minutě soupeři pohrozili, a po rychlé akci nastřelili staronovou posilou - Tomášem Gebhartem břevno. I nadále jsme pokračovali v nátlakové kombinační hře a další šance na sebe nenechali dlouho čekat. A s nimi přišli i branky – ve 20. minutě po pěkné kombinační akci se poprvé v utkání zapsal mezi střelce Tomáš Gebhart. Pak si vzal gólové slovo Roman Nágl - po průniku z pravé strany střelou trefil vzdálenější tyč, míč se k němu odrazil zpět a to již Roman nezaváhal a nasměroval jej do sítě - 2:0. Poté jsme se i nadále, díky kombinační hře celého mužstva, dostávali do příležitostí a těsně před přestávkou přidali Tomáše Gebhartem z dorážky třetí branku.

Resumé prvního poločasu - výborný výkon - kombinační hra a k ještě lepšímu výsledku nám chyběla pouze větší preciznost při finálních přihrávkách okolo pokutového území soupeře.

 

Druhý poločas jsme 20 minut pokračovali ve výkonu z první půle, soupeře dvěma góly definitivně zlomili a utkání dohrávali v exhibičním duchu. Příležitost dostali všichni hráči a odměnou všem hráčům i fanouškům bylo 6 branek do sítě mužstva ze Srbče. Výborný výkon celého mužstva zaslouží na úvod sezóny pochvalu. Nelze vyzdvihovat jedince, uznání zaslouží komplet celé mužstvo. Bravo chlapci.